جستجو
این کادر جستجو را ببندید.

خبر/

پویایی و تحرک در همیاری مشهود است/افزایش همکاری شهرداری‌های استان با سازمان همیاری

نشست شورای سازمان با حضور رییس هیات مدیره سازمان و معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری، مدیرکل بازرسی استانداری، نماینده ویژه سازمان بازرسی، مدیرعامل و معاونین سازمان، اعضای هیات مدیره و شهرداران استان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان همیاری شهرداری های آذربایجان شرقی، در ابتدای این نشست، گزارش حسابرسی سازمان در سال۱۴۰۰ توسط شرکت حسابرسی مستقل؛ قرائت و مورد تایید اعضای شورای سازمان قرار گرفت.

گزارش عملکرد ۱۰۲ درصدی بودجه سازمان درچهار ماهه نخست توسط مهندس عبدل زاده، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری های استان، توضیح و مورد تصویب اعضای شورای سازمان قرار گرفت.

دکتر جبارعلی ذاکری، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و رییس هیات مدیره سازمان همیاری در این نشست با قدردانی از تلاش‌های شبانه‌روزی مدیرعامل و کارکنان سازمان گفت: خوشبختانه اقدامات بسیار ارزنده‌ای توسط این سازمان در بخش‌های مختلف عمرانی، معدنی، تولیدی، بازرگانی و تجاری در حال انجام است که امیدواریم با سرعت بیشتری تداوم یابد.

 وی عنوان کرد: راهبرد اصلی سازمان، خروج از وضعیت تک کارفرمایی و پیمانکاری صرف و ورود در حوزه‌هایی همچون انرژی، صنایع نفتی و پالایشگاهی و همچنین تقویت ارائه خدمات‌دهی به شهرداری‌های استان است.

 وی تلاش در زمینه ایجاد منابع درآمدی پایدار برای سازمان را از دیگر راهبردهای اصلی سازمان همیاری برشمرد و ادامه داد: با تحقق این مهم، منافع شهرداری‌های استان نیز به شکل مثبت‌تر و بیشتری تداوم خواهد یافت.

رییس هیات مدیره سازمان همیاری شهرداری‌های استان همچنین خواستار افزایش تعامل و همکاری شهرداری‌های استان با سازمان همیاری شد و افزود: انتظار داریم تمامی شهرداری‌های استان از ظرفیت تولیدی سازمان همیاری برای تامین نیازهای خود بیش از پیش بهره برند.

 دکتر ذاکری در همین راستا اظهار کرد: بر اساس گزارشات رسیده و بررسی‌های انجام شده، برخی لایه‌های میانی شهرداری‌های استان، مانع افزایش و بهبود تعامل با سازمان همیاری هستند که انتظار داریم شهرداران محترم در این زمینه ورود جدی داشته باشند.

 معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به احیا چندین کارخانه راکد سازمان از جمله کارخانجات قطعات بتنی، آسفالت ایلخچی و آسفالت شبستر تصریح کرد: متاسفانه در طول سالیان گذشته و در اثر سیاست‌های ناصحیح، برخی از کارخانجات سازمان به حالت راکد و نیمه تعطیل تبدیل شده بودند که در طول یک سال اخیر اقدامات بسیار درخشانی برای احیا و افزایش ظرفیت تولیدی کارخانجات انجام شده است.

 اتخاذ سیاست‌های تشویقی برای افزایش ساخت و ساز در بافت‌های کم برخوردار و تاریخی شهرها توسط شوراهای اسلامی، بهره‌گیری از توان نمایندگان مجلس برای تقویت شهرداری‌ها، راه‌اندازی بازارچه‌های دائمی عرضه محصولات کشاورزی در شهرها و همچنین تبدیل نمایشگاه‌های موقت عرضه صنایع دستی به نمایشگاه‌های دائمی، رعایت ضوابط و مقررات قانونی در واگذاری و اجرای پروژه‌ها و همچنین تلاش در زمینه جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی برای اجرای پروژه‌های شهری از دیگر موضوعاتی بود که دکتر ذاکری در این جلسه به آن‌ها اشاره کرد.

دکتر مرتضی موحدنیا، مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش‌های یکساله سازمان همیاری در اجرای پروژه‌های مختلف در شهرهای استان گفت: امیدواریم از این پس نیز شاهد حضور و فعالیت جدی‌تر سازمان برای اجرای پروژه‌های مختلف شهری و تامین نیاز شهرداری‌های استان در بخش‌های مختلف باشیم.

 وی میزان بودجه شهرداری‌های استان در سالجاری را ۲۱ هزارمیلیارد تومان اعلام کرد و ادامه داد: خوشبختانه این رقم در مقایسه با سال گذشته، نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی ادامه داد: در سایه توجه و عملکرد خوب برخی شهرداری‌ها، فضای کالبدی برخی شهرهای استان به یک کارگاه عمرانی تبدیل شده که اتفاق بسیار مبارکی است.

 مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری در ادامه سخنان خود به آمار ماشین آلات تخصیصی به شهرداری‌های استان نیز اشاره کرد و گفت: آمار ماشین آلات تخصیصی به شهرداری‌ها در سال ۱۴۰۰، تنها سه دستگاه بود که این رقم در سال ۱۴۰۱ به ۷۲ دستگاه در پایان سال ۱۴۰۱ افزایش یافته و در سال جاری نیز تا به امروز ۲۳ دستگاه ماشین آلات مختلف به شهرداری‌های استان اختصاص یافته است.

دکتر موحدنیا اظهار کرد: با دستور آقای استاندار و از محل منابع استانی و منابع داخلی شهرداری‌ها، ۵۲ دستگاه بیل بکو نیز تا یک ماه آینده در اختیار شهرداری‌های استان قرار خواهد گرفت.

 وی همچنین از جذب بیش از ۳۰۰ نفر به بدنه شهرداری‌های استان با برگزاری آزمون استخدامی در آینده نزدیک خبر داد.

دکتر سلطانزاده، مدیرکل بازرسی استانداری آذربایجان شرقی نیز در این جلسه از اقدامات و تلاش‌های شبانه روزی سازمان همیاری در طول یکسال گذشته قدردانی کرد و گفت: خوشبختانه پویایی و تحرک مثبت در این سازمان مشهود است.

وی افزود: استفاده مدیریت فعلی سازمان از نیروهای متخصص، متعهد و زبده باعث شده که فعالیت‌های ارزشمند سازمان با سرعت و جدیت بیشتری استمرار یابد.

 وی همچنین از انضباط مالی ایجاد شده در سازمان و رعایت ضوابط و مقررات حقوقی در‌ مناقصات و مزایدات سازمان قدردانی کرد.

مهندس مرتضی عبدل‌زاده، مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان نیز در این جلسه به تبیین گزارش عملکرد سازمان در طول یک سال گذشته پرداخت و افزود: خوشبختانه اجرای پروژه‌های عمرانی مختلف همچون آماده سازی اراضی ۱۳۲ هکتاری موسوم به طلاییه و همچنین پروژه اراضی شهر جدید سهند با تلاش شبانه روزی همکارانم در سازمان همیاری در حال انجام است.

وی افزود: نتیجه تلاش‌های همکارانمان در سازمان، حرکت بسیار خوب به سمت انضباط مالی و سوددهی بیشتر با نگرش تعریف منابع درآمدی پایدار است.

وی از تحقق ۱۰۲ درصدی بودجه و درآمد و تحقق ۱۱۱ درصدی هزینه سازمان در چهار ماهه نخست سال جاری خبر داد و گفت: تعریف منابع درآمدی پایدار به سازمان یکی از جدی‌ترین رویکردهای ماست که در این زمینه اقدامات بسیار خوبی انجام شده و یا در حال انجام است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان در بخش دیگری از سخنان خود از توسعه فعالیت‌های بازرگانی و تجاری سازمان نیز خبر داد و اظهار کرد: در سایه افزایش تعامل و همکاری با مجموعه‌هایی همچون پالایشگاه تبریز، تولید و صادرات در بخشی از صنایع پایین دستی حوزه پتروشیمی و شبکه سازی مویرگی برای تامین نیاز استان‌های دیگر و همچنین صادرات به کشورهای همسایه در اولویت برنامه‌های سازمان قرار گرفته است.

 مهندس عبدل‌زاده به همکاری و انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با یک شرکت ترکیه‌ای برای پیشبرد فعالیت‌های بازرگانی و تجاری سازمان نیز اشاره کرد.

 وی در بخشی از سخنان خود از ورود جدی سازمان به حوزه فعالیت‌های معدنی خبر داد و ابراز کرد: تامین مصالح مورد نیاز کارخانجات سازمان و همچنین توسعه فعالیت‌های تجاری حوزه معدن با هدف تامین منابع درآمدی پایدار بیشتر از اصلی‌ترین اهداف سازمان برای ورود در حوزه معدن است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان همچنین اظهار کرد: ۳۹دستگاه ماشین آلات سنگین و نیمه سنگین تا به امروز در سازمان، اورهال و وارد عرصه فعالیت در پروژه های عمرانی و حمل و نقل شده است که از این تعداد ۱۳ دستگاه در اواخر سال ۱۴۰۱ و ۲۶ دستگاه در چهارماهه اول سال ۱۴۰۲ اورهال شده است.

عبدل‌زاده به آخرین وضعیت عملیات اجرایی و آماده سازی شهرک طلاییه توسط سازمان نیز اشاره کرد و افزود: در چهار ماه نخست سال جاری، دو میلیون مترمکعب خاکبرداری در طلاییه انجام شده که این میزان تا پایان سال به چهار و نیم میلیون مترمکعب خواهد رسید.

وی همچنین از استقرار برخی ماشین آلات سنگین سازمان در مرز تمرچین به منظور احداث پارکینگ خودرویی برای زوار اربعین حسینی و برخی فعالیت‌های عمرانی دیگر در این مرز خبر داد. صورت‌های مالی سازمان در این جلسه توسط مهندس آذرخش، مدیر مالی سازمان و همچنین گزارش حسابرسی نیز توسط حسابرس مستقل به اعضای شورای سازمان قرائت شد.

مهندس آذرخش، مدیر امور مالی سازمان نیز در این نشست به قرائت صورت های مالی سازمان پرداخت.

دکتر بیرامی، نماینده ویژه سازمان بازرسی نیز در این جلسه با قدرانی از زحمات مدیر عامل سازمان همیاری و همکارانشان، اعلام کرد از سال ۱۴۰۱ پویایی و تحرک خوب و مشهودی در سازمان همیاری، ایجاد شده و هیچ تخلفی تا به امروز مشاهده و گزارش نگردیده که این سلامت کاری سازمان را می رساند.

 شهرداران ایلخچی، ممقان، سراب، مرند و لیلان نیز در این نشست به نمایندگی از شهرداران استان ضمن درخواست از شهرداری ها برای تعامل بیشتر با سازمان همیاری از توسعه فعالیت های این سازمان در بخش های مختلف بازرگانی، عمرانی، تجاری و.. قدردانی کرده و خواستار تقویت اعتماد فی ما بین به منظور تعامل بیشتر شدند.

 

 

https://hamyaritbz.ir/?p=2174

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *